Kom i dit livs form på en aktiv ferie til Cambodia

Vil du gerne opleve Cambodia? Det asiatiske land, er ofte ikke det, der står øverst, hvis man gerne vil opleve den asiatiske kultur. Mange tænker oftest på Thailand som det første, men det er en skam. Cambodia kan byde på mange af de samme ting, som Thailand gør. Til forskel fra Thailand er Cambodia endnu ikke præget af udbredt turisme. Det betyder at du kan opleve en masse skjulte perler, hvor det ikke vrimler med en masse andre turister. For mange er dette noget af det vigtigste, når man skal ud og rejse. Så tag til Cambodia hvis du vil opleve et stykke af den asiatiske kultur, der endnu er uspoleret.

Oplev landet på cykel

Når man siger aktiv ferie, tænker man nok ikke lige på Asien og for eksempel Cambodia. Selvom dette er tilfældet, er der dog masser af muligheder for at være aktiv på ferien, når man besøger landet. Landet har været igennem meget i historien, hvilket betyder at det udviklingsmæssigt ikke er lige så meget fremme som andre asiatiske lande. Det betyder at du med fordel kan tage cyklen og opleve landet på den måde. Der findes et hav af landsbyer, hvor det er helt oplagt at tage på oplevelse på en cykel.

Du kan f.eks. tage på en cykeltur rundt i området omkring Battambang. Her kan du opleve smuk natur og en venlig lokalbefolkning. Når man er i asien, er det obligatorisk at se rismarker og frugtplantager. Dette har du rig mulighed for i området omkring Battambang. Selve landsbyen består af flotte franske kolonibygninger, som er en oplevelse værd. Sørg for at arrangere at komme på besøg hos en lokal familie. Dette vil være en oplevelse for livet.

Vandreture i den skønne natur

Landet byder på mange skønne naturoplevelser. Der findes flere forskellige nationalparker, hvor man for alvor kan opleve smuk natur. Så tag vandreskoene på og kom af sted. Du kan bl.a. opleve nationalparken Kirirom. Her er der oven i købet mulighed for at overnatte, så man kan give kroppen et hvil efter en lang dags vandring. I nationalparken kan du opleve frodige frugtplantager og fantastiske vandfald. Der findes også flere smukke pagoder, som helt klart er et besøg værd. I nationalparken findes der desuden flere bjerge, hvor du kan opleve en helt fantastisk udsigt. Derfor er det bare med at få vandreskoene på med det samme. Husk det altid er en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside inde man rejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *