Latex-madrasser er blevet allemandseje

Efter i lang tid at have befundet sig i kategorien ”dyr luksus” er skummadrasser lavet af det sunde, naturlige materiale Latex i dag kommet ned i priser, hvor de fleste kan være med. Udvindingen af det eftertragtede materiale er blevet langt mere effektiv, hvilket sammen med fremkomsten af rene netbutikker, som sparer omkostningerne til fysiske butikker, har været med til at presse priserne og gjort latex til allemandseje.

En win-win situation

Når det kommer til komfort, er der få materialer, som kan konkurrere med latex, der kombinerer de almindelige skummadrassers evne til at forme sig efter kroppen med springmadrassernes elasticitet og modstand. Resultatet er en madras, der både letter presset på kroppens mest sårbare punkter som regel omkring skuldrer, lænd eller ankler og sikrer en god understøttelse af rygsøjlens naturlige stilling – en win-win situation. Hertil kan lægges en række sundhedsmæssige fordele ved det naturlige materiale i form af nul kemikalier og deraf følgende nedsat risiko for kræft eller skade på reproduktive organer. Til sammenligning giver klassiske skummadrasser med en kerne af koldskum, hvoraf mange er af en decideret ringe kvalitet, hverken et højt niveau af støtte eller sundhedsmæssig beskyttelse.

Åben cellestruktur

Ser vi nærmere på komforten, er det naturlige latexmateriales helt unikke åbne cellestruktur, som skaber alle fordelene i form af ventilation, blødhed og støtte. Blandt disse fordele kan man nævne:

  • Produktets ventilation sørger for at holde dig kølig om sommeren og varm om vinteren, samtidig med at den fungerer som forsvarsværn mod bakteriedannelser og allergener. Det er madrassens gode evne til at aflede varme, fugt og sved, som sikrer den gode temperatur, samtidig med at den sikrer, at madrassen holder sig ren og frisk i mange år fremover.
  • Produktets blødhed imødegår pres på og smerter i knogler, led og muskler. Det fungerer sådan, at jo mere vægt, der ligges på madrassen, jo mere skubber madrassen tilbage. Det betyder, at der aflastes mest, der hvor du er tungest. Trykpunkterne er unikke fra person til person.
  • Produktets elasticitet gør, at det tilpasser sig til kroppen og giver perfekt støtte fra top til tå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *