Lev et stressfrit liv – sådan fungerer Kranio Sakral Terapi

Stress er noget, som de fleste af os oplever i forskellig grad i vores liv. At føle et kronisk ubehag er utrolig frustrerende, og det kan i visse tilfælde lede til et liv med angst. Mærker du at stressen og angsten er ved at overtage din hverdag i en eller anden facon, så kan det være, at det er på tide at søge hjælp. Det er vigtigt at påpege, at angst og stress ikke e livsfarligt, selvom det kan virke skræmmende. Heldigvis er der hjælp at hente. Du kan fx klikke dig ind på KST i København, hvis ønsker behandling med Kranio Sakral Terapi i København, Nørrebro eller Frederiksbjerg.

Gode fordele ved at søge hjælp hos en professionel kropsterapeut

Der er mange fordele ved at søge behandling hos en kompetent og fagdygtig kranio sakral terapeut. Det handler jo om din egen velbefindende, så det er kun det bedste, der er godt nok. Men hvad er kranio sakral terapi egentlig, og hvordan foregår behandlingen?

KST er særlig effektiv imod

Vi har allerede etableret, at behandlingsformen er velegnet mod angst og stress. Dog er der også andre punkter, hvorpå en sådan behandling udmærker sig. Det er blandt andet også utrolig effektivt mod migræne, hovedpine, hjernerystelse, ADHD, ADD, udbrændthed og kroniske smerter. Kranio sakral terapi er en blid behandling, der virker dybt i både krop og sind.

Selve behandlingen

Under behandlingen bruges forskellige teknikker til at løsne membraner, bindevæv og muskler. Det gøres for, at hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit. Se på det som en støtte til, at de skævheder der belaster centralnervesystemet får mulighed for at klare sig selv. KST består af meget blide tryk, der altid opleves som en behagelig proces.

Vælg en dygtig fagspecialist

Det er ingen hemmelighed, at du opnår de bedste resultater ved at søge behandling hos en professionel fagspecialist. Vælg derfor RAB-godkendte behandlere, der er Patienssikkerheds Rådets anbefalinger for kvalitetsstandard indenfor alternative behandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *