Mangler du en aktivitet til dit næste arrangement?

Hvis du skal stå for den næste komsammen, hvad enten det er i forbindelse med arbejdet, vennegruppen, fødselsdag eller måske din folkeskoleklasse, så kan det være svært at skulle komme op med en fed aktivitet, som de fleste vil kunne lide. Der findes mange forskellige aktiviteter, hvor man kan udfordre sig selv og de andre i forskellige teambuildings programmer, men søger du ikke fart, fysisk udfordring eller teambuildings øvelser, så kan det måske være svært at se, hvad man ellers kan lave. Hvis I enten er bosiddende i København, eller har mulighed for at køre en tur til hovedstaden, så tilbyder Croquis et spændende kursus både for private personer, erhvervsgrupper og andre grupper, som ønsker at forbedre deres tegnekundskaber.

Croquis tegning i København

Første spørgsmål er måske, ”Hvad er Croquis tegning”? En Croquis tegning er en tegning, som er kendetegnet ved, at det ofte er en hurtig skitse lavet på få minutter. Dermed er fokus ikke på deltaljerne men det overordnet. Ofte vil skitsen være et menneske eller et dyr. Croquis tegning i København er derfor en oplagt gruppe aktivitet, hvis man elsker det kreative miljø, men ikke er den store tegner, da det ikke kræver mange års erfaring, for at kunne lave en Croquis tegning. Croquis i København er et hyggeligt kursus for alle.

Kontakt Croquis

Hvis du tænker, at et kursus i Croquis tegning i København er den perfekte aktivitet for din billedkunstklasse, din venindegruppe eller som aktivitet for kollegaerne, så Kontakt CroquisPro. Er I mange deltagere, vil det højst sandsynlig være muligt at samle jer alle på samme hold. Du kan også kontakte Croquis, hvis du som enkelt person ønsker at komme på et kursus i croquis. Det er en afslappende form for samvær og står i direkte kontrast til alle de forskellige fysiske aktiviteter, som alle aktivitetsvirksomheder udbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *