Mindset: Sådan bliver du klar til sommerferien

Du tænker sikkert, at du ikke behøver gøre noget for at være klar til sommerferien. For mange kan det virke uoverskueligt, da vi har mange ting, vi skal nå inden sommerferien. Måske har du ikke rigtig fundet ud af, hvor du skal hen på ferie, eller måske er du bagud med alt på dit arbejde.

I sidste ende handler det om, at du skal føle dig klar til at holde sommerferie. Det er der heldigvis nogle øvelser til.

Hvad betyder sommerferie for dig?

Det kan virke som en simpel ting at tænke over, hvad sommer betyder. Det handler om at få dig ud af et negativt mindset, hvor du fokuserer på alle problemerne ved sommerferie til i stedet at tænke på, hvorfor du elsker at have sommerferie. Her er det en god idé at lave en liste. Den kunne bl.a se sådan ud:

  • Jeg elsker det afslappede tøj, som man har på. På arbejde kan du sjældent møde op i dine Molecule cargo shorts. Det kan du med det samme, du skal på sommerferie.
  • Jeg elsker alt den gode mad. Her kan du tænke nærmere over, hvilke slags mad du godt kan lide at spise. Er det koldskål og de mange grillaftener, som du glæder dig til? Eller måske er det den græske mad, du skal ned og have lige om lidt.
  • Tid til familie og venner. For de fleste betyder ferie, at de har mere tid til de mennesker, som de har valgt i livet.

Det er ikke vigtigt, hvad du godt kan lide ved at holde sommerferie. Det vigtigste er at få dig til at tænke på noget andet end alt det, som du skal nå lige nu. Tænk på at du sidder ved et grillbord i cargo shorts med mennesker, du elsker, omkring dig.

Lav også øvelser på din sommerferie

Det er en god idé at lave en liste over, hvad du er glad for, når du er på ferie. På den måde nyder du ferien med det samme og glemmer alle de ting, som du føler, du skal nå derhjemme. Du skal fokusere på at nyde din ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *