Hvad er en kædedyne? Bliv klogere på det her

En kædedyne er i familie med en kugledyne. De har derfor meget samme formål. De hjælper folk, der har søvnbesvær eller problemer med at finde ro.

Du bliver meget klogere på kædedyner og deres egenskaber her.

Fald til ro med en kædedyne

En kædedyne er en dyne med noget vægt i, der giver den noget ekstra tyngde. Den bruges som en helt almindelig dyne, men til gengæld omfavner den din krop på en helt anderledes måde på grund af dens ekstra vægt. Den ekstra vægt gør, at dine sanser bliver stimuleret og din kropbevidsthed bliver forøget, hvilket for mange gør det nemmere at falde til ro.

Det tryk der kommer fra en kædedyne gør, at du sover langt mere dybt og roligt end normalt. I hvert fald er det et hjælpemiddel, der hjælper for mange.

Afhjælp dine søvnproblemer

Hvis du har problemer med at sove, har du garanteret allerede prøvet en masse forskellige teknikker. Hvis intet af det hjælper dig, er det værd at forsøge med en kædedyne. En kædedyne er ikke nødvendigvis noget mirakelmiddel, men det er klart et forsøg værd, da det hjælper for mange andre, der har problemer med at sove.

Hvis du lider af stress, angst, AHDH el.lign., kan det specielt være svært at finde ro. Derfor er en kædedyne også rigtig god i den slags tilfælde.

Kædedyner er for alle

Kædedyner er både for børn og voksne. Det vigtigste er, at du tager en snak med din læge inden. Det er nemlig en god idé lige at vende det med ham eller hende. Hvis du har problemer med din vejrtrækning eller blodcirkulation, er en kædedyne nemlig ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig.

Derudover er det vigtigt, at du finder en kædedyne, der passer til netop din kropsvægt. Den skal gerne veje cirka 10% af din egen vægt.