Opdater din stil ved hjælp af disse trin   

Vi kender alle til at åbne skabet og tænke: ”Jeg har ikke noget at tage på”. Om skabet er halvtomt eller bugner af tøj, kan vi alle have lyst til at forbedre vores nuværende stil. Med disse trin får du mulighed for at forny din stil i stedet for at lave opslagstavler om det på Pinterest.

Invester i mærkevarer

Som forbruger er vi hurtige til ofte at besøge butikker som H&M. her køber vi en ny top på tilbud for at spare penge, men efter købet bliver toppen smidt ind bagest i skabet og hurtigt glemt. Lyder dette familiært, skal man prøve at vægte kvalitet over kvantitet. Handler man i stedet hos mærkevarer butikker som Kokoon, får man, kvalitet der holder. I sidste ende spares der penge i forhold til impulskøbende. Køb gerne dine basic herfra, så har du et godt fundament til din nye stil. Et par bukser, en enkel kjole og toppe i hvid og sort kan sammensættes med alt.

Fjern alt det, du ikke kan passe

Før du kan få et overblik over dit aktuelle inventar, skal du fjerne alt det, du ikke kan passe. Kroppen forandre sig gennem livet, og i stedet for at dvæle ved fortiden bør du fokuserer på din nuværende krop og alle de skønne ting ved den. Dette hjælper også på vores mentale helbred, da vi ikke længere skal stresse over den kjole bagerst i skabet, der ikke passer efter 7 år. Det smitter af på vores attitude, der vil ose af selvsikkerhed. Til sidst bør du kigge på dit resterende tøj, og spørge dig selv: ”Giver denne ejendel mig glæde?”. Gør dette med hvert stykke tøj, og hvis svaret er alt andet end et stensikkert ja, skal det tages fra. Dette gør morgenens tøjbeslutning meget simplere. Husk at glæde og nostalgi ikke nødvendigvis er det samme.