Opnå en højere selvindsigt

Oplever du fra tid til anden nogle handlingsmønstre, som du ikke kan se dig selv i? Så kan det være en god idé at dykke ned i selvindsigten. På denne måde lærer du dig selv meget bedre at kende. Du får fx et indblik i hvor dine styrker samt svagheder ligger.

Men hvorfor er det overhovedet så vigtigt med en god selvindsigt?
Ved at øge din selvindsigt, så følger der også nogle helt naturlige fordele med. Først og fremmest så bliver det væsentligere nemmere at opsætte nogle mål for fremtiden, når du kender dig selv bedre. Du kan fremsætte nogle mål ud fra dine nuværende evner, hvor du samtidig udvikler dig.

Det bliver meget nemmere at udvikle sig selv med en øget selvindsigt. Dette kan fx også være gavnligt i forhold til ens karrieres udvikling – og under mulige jobsamtaler.

Hvis du syntes at det er for stor en håndfuld, så er der heldigvis rig mulighed for at søge professionel hjælp, som kan få dig på rette spor uanset hvilken udfordring, som du skulle stå med.

Derfor kan det være en god idé med ISTDP

Er ISTDP et fremmed udtryk for dig? Det står for intensiv dynamisk korttidsterapi, som er en oplevelsesorienteret psykodynamisk terapimetode. En terapeut hjælper dig med at få øje på de destruktive forsvarsmønstre, og at kunne regulere angstreaktioner samt få kontakt med svære følelser, som du hidtil har undgået. Klik ind og book en terapeut med styr på ISTDP til behandling af angst.

ISTDP kan være behjælpelig hvis du har handlemønstre, som enten er skadelige for dig selv eller for de mennesker omkring dig. Terapeuten hjælper dig med at holde kontakt med dine følelser, og blokere for de uhensigtsmæssige mønstre. Klik ind og bliv klogere – sådan hjælper ISTDP.

Gennem ISTDP kan du altså opnå en højere selvindsigt, og udforske dine handlingsmønstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *