Parterapi kan være nøglen til bedre kommunikation i forhold

Er der et problem i dit parforhold eller ej? Uden professionel hjælp kan det ofte være svært at sige, for der findes ikke en formel for det perfekte parforhold. Allerhøjst kan du udstikke nogle generelle behov, begge parter har, hvad angår tilgængelighed, anerkendelse, engagement og respekt. Oplever du gnister i dit parforhold, der er begyndt at overskygge de positive sider, så find dig en parterapeut.

Skepsis over for parterapeuter?

Hovedstaden er spækket med tilbud på parterapi hos certificerede parterapeuter. Så søger du efter parterapi i København, skal du sjældent lede længe. Men måske er du skeptisk, for hvis du før har hørt om venner, hvis forhold forliste, trods de inddrog en parterapeut, tænker du måske, at det at få parterapi bare er en symbolsk handling. Imidlertid kan en parterapeut hjælpe på mange måder.

Parterapi kan redde eller afslutte et forhold

Faktisk kan en parterapeut hjælpe med at afklare, om det er på tide at afslutte forholdet – og give dig og din partner uvildige råd om, hvordan I hver især kommer bedst gennem processen. Dette er selvfølgelig kun, hvis terapeuten vurderer, at forholdet ikke kan reddes – og både du og din partner er enige i den vurdering. Målet er i udgangspunktet at hitte ud af, om problemer i forhold kan løses.

Frygter du konflikter? Er intimiteten forsvundet? Her kan en parterapeut være behjælpelig.

Find en parterapeut med base på Østerbro

Hos en parterapeut med base på Østerbro nær det centrale København kan hovedstadspar få hjælp til at finde årsager til konflikter i parforholdet, at kommunikere på respektfuld vis og at lære at bruge parforholdet som et værktøj både til selvrealisering og personlig udvikling, men også til at opnå de fælles mål, I sætter. Hvis du ikke aner, hvordan du kommer skænderier til livs, så få en parterapeut.