Prøv kræfter med det spirituelle

I dagens Danmark findes der mange mennesker, som benhårdt stoler på fakta, og insisterer på, at fakta altid skal være dominerende. Hvorfor det hænger sådan sammen, er svært at sige. Sommetider er det en god ting, mens det andre gange kan være en smule negativt. Mange muligheder kan hurtigt lukke i, hvis man udelukkende skal basere sin overvejelserne på fakta og sandsynlighedsberegninger.

Et konkret eksempel kunne være, hvis en lille fodboldspiller gerne vil prøve at spille på førsteholdet. Umiddelbart vil det slet ikke være muligt. De vil være større end ham, og have spillet fodbold på højere niveau i længere tid. Gik man efter rene fakta, vil der altså ikke være nogen grund til overhovedet at gøre et forsøg, men droppede man derimod faktaene og beregningerne og bare prøvede at stole på egne evner og gøre sit bedste, kunne det være, at man oplevede, at det slet ikke var så svært, som man troede.

Et andet konkret og noget anderledes eksempel er meditation. Hvis man føler sig stresset, kunne man prøve at forebygge skaderne ved hjælp af meditation. Ydermere kunne man benytte olier, lys og røgelse for at få endnu mere ud af det.

 

Duftesansen er essentiel

Menneskets duftesans er en af de mest kraftfulde sanser, du overhovedet finder. Den forbinder mennesker direkte med deres instinkter, minder og følelser. Dufte kan være i stand til at vække energier i os, som vi aldrig havde troet, at vi havde.

Dufte kan også forstærke de evner vi allerede besidder. Dufte har altså potentiale til at påvirke ens hverdag markant, så hvis du står et sted i dit liv, hvor du godt kunne bruge et lille skub i den rigtige retning, kunne du med fordel overveje at tage nogen nye og alternative metoder i brug. Måske virker de ikke i starten, men det vil de uden tvivl gøre i det lange løb.