Sådan bekæmper du eksamensangst

Eksamensangst er noget af det værste, og det kan ødelægge et ellers rigtig godt studie for dig. Hvis du lider af større eller mindre grad af eksamensangst eller præstationsangst, er det derfor en god idé at begynde at arbejde med det allerede lang tid, før du skal til eksamen. Hvis du ellers er god til dit studie og dine fag, er det jo ærgerligt, hvis angst skal komme imellem dig og et godt resultat. At få kontrol over din angst vil også gavne dig senere i livet, når du skal til jobsamtaler og præstere på andre måder. Hos shinhypnoseroedovre.dk kan du få hjælp via hypnose til at få bugt med din eksamens- eller præstationsangst. Hypnose i Rødovre udføres af Tina Kristensen, som ligger stor vægt på, at du skal føle dig tryg i klinikken. Her er plads til både store og små problemer.

Hypnose mod eksamensangst

Hypnose er for mange løsningen på eksamensangst. Angsten er opstået på baggrund af nogle negative tanker, følelser og handlingsmønstre, som man tidligere er kommet til at bruge. Med hypnose går man ind og arbejder med både bevidsthed og underbevidsthed for at få kontrol over disse tanker og følelser. Kroppen og hjernen har fået ”programmeret” at eksamen er farligt, selvom vi måske godt kan fortælle os selv, at der ikke sker noget, og det skal man blot have ”om programmeret”.

Hypnose mod præstationsangst

Hypnose kan også hjælpe med at vende nogle af de negative følelser og tanker, man kan have om sig selv i alle mulige forskellige situationer. Disse kan være opstået pga. mange forskellige ting og episoder gennem livet. Et godt liv kræver dog en vis portion selvtillid og selvværd, så man stoler på sig selv og elsker sig selv. Det betyder ikke, at man skal være godt til alt og være selvglad, men i stedet at man tror på, at man kan klare de udfordringer og den dagligdag, som livet byder med glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *