Sådan får du en god morgenrutine

Rise and shine – en ny morgen betyder, at du skal påbegynde din morgenrutine. Har du ikke en morgenrutine, så kan du her få en ide til, hvad en god morgenrutine er.

 

Aftenen før

Mørket er faldet over den lille hytte, hvilket betyder, at det er tid for dig at begynde på klargøring af din morgenrutine. Det er godt, at du er forberedt fra om aftenen inden idet, at det er med til, at din morgen bliver mere stressfri. Du kan derfor om aftenen finde tøjet frem til næste dag, så du ikke står og har tøjkrise om morgenen. Hvis du er i tvivl med hensyn til vejret, så kan du lægge to outfits frem, så du nemt kan gribe fat i det outfit, som passer til vejret. Udover at finde tøjet frem, kan du gå tidligt i seng for, at du får en god nattesøvn med det anbefalede antal timer. Hvis du oplever, at du vågner op flere gange i løbet af natten, kan det være, at du skal investere i en vægtdyne. En vægtdyne er god til at skabe en indre ro, hvilket kan være med til, at du får en bedre nattesøvn.

 

Godmorgen

Vækkeuret ringer, og det er tid til at stå op. Når du i forvejen har gjort nogle af de ting, som du skulle have ordnet om morgenen, så betyder det, at du har længere tid til at sove. Det kan være en fordel, at du vågner hver dag på samme tidspunkt, da din krop vænner sig til, at du står op på det givende tidspunkt. I ferieperioder kan det være med til, at du får mere ud af dagen end blot at sove den hele væk.

Om morgenen, for at vække dig selv mere op, kan du starte med at tage et bad, da du på den måde føler dig frisk og ren. Efterfølgende kan du lave en god morgenmad og gøre dig klar.