Sådan får du et bedre parforhold

Når man er i et forhold, er det uundgåeligt at støde på problemer, men man vil selvfølgelig stadig have at det går godt. For at få det til at fungere er det vigtigt, at begge parter bidrager. Det nytter ikke noget, hvis forholdet kun er ensidigt, det skal altså være gensidigt. Læs med her og få nogle gode råd til, hvordan i kan få forholdet til at fungere.

 

3 gode råd

Der er masser af råd til hvordan man kan få forholdet til at køre på skinner, og der er stor forskel på hvilke der faktisk virker. Det kommer an på forholdet. Her vil nogle af de bedste råd blive nævnt, men det er selvfølgelig ikke helt sikkert at de virker for netop jer.

  • Det første råd er at i skal sætte pris på hinanden og rose hinanden af og til. En god måde at gøre dette på, er ved at skrive 5 gode kvaliteter hos jer selv og skrive 5 gode kvaliteter hos kæresten. Derefter bytter i og læser hvad partneren elsker ved dig. Dette er en lille øvelse, som ikke tager lang tid, men som virker fantastisk.
  • Et andet råd er at vise tillid. Tillid er kernen i et forhold. I bliver nødt til at stole på at jeres partner ikke lyver for jer eller er utro.
  • Til sidst er det også vigtigt at huske at have sit eget liv. Det er ikke sjovt, hvis i gør ALT sammen. Løsriv jer lidt fra hinanden og tag på udflugt med vennerne.

 

Hvis parforholdet har for mange problemer, men i alligevel vil prøve at få det til at køre, er det en god ide at tage til parterapi. Dette hjælper på langt de fleste forhold, og er helt sikkert forsøget værd. Det er godt at høre på en udefra, hvad de tænker og hvilke input de har, som forhåbentligt kan løse problemerne.