Sådan får du et flottere smil

Vores tænder er noget, som vi ikke selv er herrer over. Vi bestemmer ikke selv, hvordan de ser ud, hvor de sidder eller om de overhovedet er til stede. Det er med andre ord ikke op til os, hvordan vores smil ser ud. Der er selvfølgelig mange ting, man selv kan gøre for at holde tænderne sunde og få et flot smil. Tandbørstning minimum to gange om dagen, brug af tandtråd og mundskyld er alle gode metoder for at undgå grimme og usunde tænder. Det er dog ikke alle, der er født med et vindende smil og der mange problemer, man ikke selv kan løse derhjemme, for eksempel skæve tænder, manglende tænder eller lignende.

En god tandlæge kan dog gøre underværker for et dårligt tandsæt, og kan give dig et vindende smil, som du gerne vil vise vidt og bredt.

Hvis du mangler tænder…

Hvis du er så uheldig at have mistet nogle tænder, kan tandlæger ved hjælp af en tandbro eller implantater erstatte de manglende tænder med nye tænder, der ser aldeles naturlige ud. Implantater kan endda formes direkte efter de tænder, du har mistet, så du får et smil, der ser flot og samtidig naturligt ud.

Hvis du har gullige eller misfarvede tænder…

Hvis du døjer med gullige eller på anden vis misfarvede tænder, kan tandlæger foretage en ren kosmetisk tandbehandling i form af en tandblegning. En tandblegning hos tandlægen er skånsom, effektiv og giver dig flotte, hvide tænder på bare halvanden time. Tandblegning kan også gøres derhjemme, men metoderne er ofte meget tvivlsomme.

Hvis du har skæve tænder…

Bøjler er ikke kun for børn, og der findes i dag mange bedre metoder end de berømte ”togskinner”. Tandretning kan til voksne ske på forskellige måder. Det kan være tandretning med fast bøjle eller tandretning med aftagelig bøjle eller skinne, som begge er nærmest usynlige, men yderst effektive ved store mellemrum mellem tænderne.

Hvis du er ked af dine tænder, kan en tandlæge, for eksempel en tandlæge i Brøndby Strand, give dig et vindende smil og give dig glæden til at smile stort tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.