Sådan får du og dit barn sjov motion sammen

Nu når vi lever i en digital tidsalder, hvor alle, både børn og voksne, har smartphones og tablets, så er det sværere at komme ud og dyrke motion. De digitale platforme tager simpelthen så meget af vores tid, at vi ikke kommer ud og dyrker motion. Dette gælder også børnene. Børnene vil nemlig langt hellere sidde og spille spil eller se youtube, end de vil ud og dyrke motion. Derfor skal man sørge for at gøre det sjovt.

Spil sport sammen hjemme i haven

Selvom smartphones, tablets og computere har et fast greb i de unge og gamle, så er der intet der erstatter en god omgang fodbold eller basket. Når du selv har fri fra arbejde og dit barn er færdig i skolen, vil tre kvarters fodbold i haven gøre vidundere, når det kommer til fysisk form og jeres generelle energiniveau. Du kan finde fodboldmål til haven her.

Luft hunden sammen

Hvis du har en hund i husstanden, er den en oplagt måde at få noget motion sammen med sit barn. Selvom det måske ikke er intensiv motion i får, når i går med hunden, så giver det lige så meget som en løbetur. Og så får i også en glad hund.

Tag en ugentlig tur i svømmehallen

Det er svømme er en af de mest effektive måder er træne hele kroppen på, og så er det sjovt. De fleste børn elsker en tur i svømmehallen, hvor de kan pjatte rundt i meget lang tid. I kommer nok ikke til at tage baner, men man får stadig meget motion, hvis man bare er i legebassinet.

Trampolinen er altid et hit

Trampolinen er de fleste børns yndlingslegetøj. Trampolinen er en platform hvor fantasien for alvor få frit spil da børnene nærmest kan kaste sig frit rundt uden at komme til skade. Og dit barn vil kun synes det er sjovt, hvis du hopper med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *