Sådan får du succes med din træning

Et nyt år er begyndt, og for rigtigt mange betyder det et nytårsforsæt om at komme i bedre form. Alt for ofte starter det dog stærkt ud med hyppige besøg i det lokale fitnesscenter, blot for senere at blive droppet helt igen. Hvis du gerne vil i bedre form og gøre det til en del af dit nye jeg, så læs videre her, hvor der kommer de vigtigste tricks til at holde fast i din træning.

Vælg noget du interesserer dig for

Første trick er at lade være med at tage det lette valg og melde dig ind i fitnesscenteret, bare fordi det er sådan man gør. Vælg kun fitness, hvis det er det, der har din interesse. Ellers må du kigge i andre retninger, måske er det boksning eller polefitness, der er din sport. Du skal også tænke over, om du gerne vil en sport hvor du får et frirum i egne tanker. Her kan fitness eller løb være et godt bud. Eller om du motiveres af sammenhold og et socialt miljø. Hvor både boksning, polefitness eller fodbold alle kan være gode ideer. Det vigtige er, at du vælger noget, der tiltrækker dig, og som ikke blot er endnu en pligt i den travle hverdag.

Gør din sport til en del af dig

Det kan være svært at starte på noget nyt og holde fast. Men hvis du vil have succes, så må du tage den første tid på viljen og fokusere på din interesse og glæden ved endeligt at gøre noget ved dit ønske om at komme i bedre form. Når din sport med tiden bliver en del af din identitet, vil det være helt naturligt for dig at fortsætte. Sæt gang i processen ved bevidst at vælge din sport ind i dit liv. Du kan for eksempel vælge at være bokser til fastelavn, og imponere børnene med dine nye moves. God træning, og god fornøjelse med dit nye jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *