Sådan gør du din fest mindeværdig

Fester er der nok af, men de rigtig gode fester, de mindeværdige fester, de er en sjældnere art. Det er sikkert sjældent, at dig og dine bekendte klager over en fest, for så længe I er sammen med nogen, I kan lide, så er det fint. Men man kan godt tage det ekstra skridt og lave en fest, der når nye niveauer end det regelmæssige og gennemsnitlige. Der er mange måder at tage det skridt på. Skridtet kommer lidt an på, hvad dig og dine bekendte/gæster er til. Den analyse skal du lave, inden du begynder at planlægge din festlige begivenhed.

Her kan du skille dig ud fra de andre fester

En fest er mange til og varierer meget fra begivenhed til begivenhed, men her er nogle eksempler, der måske kan sætte gang i din næste fest:

  • Du har nok aldrig hørt nogen beklage sig over gratis øl – og du har med sikkerhed aldrig hørt nogen beklage sig over mange mængder gratis øl. Alene dette kan være med til at smøre et smil på de fleste af dine gæsters læber og smøre din fest fast i deres hukommelse. Hvis du vil sætte prikken over i’et, kan du leje fadølsanlæg. Med et fadølsanlæg har gæsterne fri adgang til de gyldne dråber, og desuden kan fadølsanlægget bare noget specielt – der er noget over auraen og æstetikken, som et fadølsanlæg medbringer. Du kan sætte flere prikker over i’et ved at spice op med specielle øl som tjekkisk fadøl eller belgisk Weissbier. Tjekkisk fadøl er rimeligt mindeværdigt inden for øl.
  • Lav din fest til en aktivitet eller blot spredt aktiviteter ud over din fest. Find ud af, hvad dine gæster ville nyde af aktiviteter og inkorporer det i din fest. Husk at gøre det til en flydende og organisk inkorporering og ikke tvunget og malplaceret. Det kan være noget så simpelt som karaoke eller stoleleg.
  • Landskabet, miljøet eller rummet. Stedet, hvor festen afholdes, kan også skille sig ud. Du kan f.eks. holde det et originalt og spændende sted, eller du kan gøre meget ud af udsmykning og opdækning.