Sådan holder du formen til juletid

Hvordan ser din perfekte jul ud? Det er forskelligt fra person til person: nogle mennesker planlægger det med deres familie, nogle planlægger ture og fester, mens nogle mennesker bare gerne vil slappe af i julen.

Uanset hvad man laver i juletiden så risikerer man at komme til at tage et par ekstra kilo på i december måned. Der er så mange fristelser og man skal arbejd målrettet og bevidst med sin form, hvis den ikke skal gå helt i stykker under juletiden.

 

Hvordan holder man formen trods julefristelserne

Herunder finder du et par råd til, hvordan du kan holde formen. Det vigtigste af det hele er dog at du er bevidst omkring det og undgår at spise alt for mange usunde sager. Det kan være svært, da resten af din familie måske ikke er ligeså bevidst om at holde formen.

 

  • Du skal ikke bare sidde i ganske lang tid, i stedet fortsætte med at bevæge dig og gå. Hvis du ser tv eller bare spiser og nyder, skal du ikke sidde længe, ​​gå op og gå en tur imellem.
  • Du skal holde øje med de aktiviteter, du laver, og den mad, du spiser. Sørg for, at du ikke spiser for meget og arbejder meget mindre. Sørg også for, at du er hydreret, det er meget vigtigt for fordøjelsen.
  • Du skal planlægge din tidsplan for dagen, ikke sove og sørge for at du træner. Man behøver ikke at træne i flere timer, men så længe man bare lige får sig rørt kort, så går det nok.

 

Hvis du vil have flere ideer til at holde formen under julen så kan du finde dem her.

 

Ferien holder dig væk fra dit almindelige arbejde i flere dage, så det er indlysende, at du kan føle dig doven, når du kommer tilbage på arbejde. Men hvis du er fit og aktiv nok i løbet af ferien, føler du ikke rigtig stor forskel.