Sådan kommer du i form til fødselsdagen

At holde fødselsdagsfest for sine venner og familie betyder at man skal have en masse god mad bl.a. Dette kan være et problem hvis man føler at man vejer lige til den gode side. Man skal dog ikke være bekymret for med disse tricks kan man sørge for at man kommer i sit livs form inden fødselsdagsfesten løber over stablen.

Læs med herunder hvordan du sørger for at fødselsdagen ikke bliver en dag med bekymringer, som jo langt hen ad vejen bare vil trække ned i den positive stemning, men i stedet bliver en dag der er værd at huske tilbage på.

 

Denne guide, der omhandler fødselsdag er udviklet i samarbejde med siden foedselsdagskort.dk, hvor du kan læse om hvordan du skriver gode og søde fødselsdagskort til de mennesker, der betyder noget for dig. Derudover så kan du også få råd og tips til hvordan du finder frem til de bedste måder at fejre din og andres fødselsdag på.

 

 

Begynd i god tid

Du skal huske at det allerførst og fremmest er vigtigt at du begynder i så god tid som overhovedet muligt. Dette er der ikke noget at sige til, men du kan faktisk allerede begynde en eller flere måneder før at fødselsdagen overhovedet skal afholdes. Begynd med nogle små løb eller nogle korte ture så du ikke mister gejsten alt for hurtigt igen.

 

 

Lav øvelser du synes er sjovt

Du skal også huske at lave noget som du selv synes er sjovt. Hvis du fx hader at tage ud og løbe en tur så kan det være at du i stedet skal have fat i din cykel, så du kan komme ud på nogle sjove ture på den måde.

 

Skær ned på den søde mad til fødselsdagen

En anden måde at sørge for at fødselsdagen ikke bliver alt for usund er ved at skære en lille smule ned på alt den søde mad, som der helt sikkert vil være til mange fødselsdage som man er med til. Dette er et simpelt tip du kan gøre brug af, men det er samtidig noget der ikke gør det så svært at overholde.

 

Husk det gode humør

Til sidst så er det vigtigt at pointere at du selvfølgelig skal huske det gode humør uanset hvad. Det skal være sjovt og hvis det ikke er det, så er det ikke værd at lave!