Sådan kommer du i gang med at motionere

Selvom du har et ønske om at komme i gang med at motionere, kan det stadigvæk være rigtig svært at finde motivationen til det. Du har svært ved at komme afsted, selvom du gerne vil være aktiv og holde dig i gang. Dog er det ikke umuligt at finde motivationen til det.

Her får du nogle tips til, hvordan du kommer i gang med at motionere.

Giv dig selv en let start

Når du får følelsen af, at du gerne vil begynde at motionere mere, kan du måske være tilbøjelig til at tænke, at du skal give den hele armen fra den ene dag til den anden. Dog er det sjældent den rigtige måde at gøre det på. Hvis du starter for hårdt ud, risikerer du at dræbe din egen motivation, fordi det bliver for hårdt.

Derfor skal du altid give dig selv en let start. I stedet for at melde dig ind i et fitnesscenter og satse på at træne fire gange ugentligt, kan du starte med at løbe én tur om ugen. Derfra kan du bygge dine mål langsomt op, så du bevarer din motivation.

Du kan finde vægtveste og andet træningsudstyr på https://www.billig-fitness.dk/collections/vaegtvest.

Mind dig selv om, hvorfor du motionerer

Når du skal finde motivationen til at motionere, er du nødt til hele tiden at minde dig selv om, hvorfor du gør det. Hvis ikke du minder dig selv om, hvorfor du gerne vil motionere, bliver det sværere at komme afsted.

Hvis du til gengæld hele tiden fortæller dig selv, hvorfor du gør det, bliver du mindet om, hvorfor du bør tage af sted. Det kan være, at du gerne vil tabe dig, holde dig slank, blive stærkere, blive sundere el.lign. Du kan hænge et billede op på dit køleskab, der symboliserer netop dit mål, så det kan motivere dig.