romantisk par

Skab sundhed i dit parforhold med sex

I hverdagens travlhed, kan mange par opleve, at intimiteten og begæret, med tiden, langsomt forsvinder. Dette kan slide på parforholdet, og fører til skænderier. Et parforhold uden intimitet og sex kan være direkte usundt for begge parter. Mange oplever desværre, at de begynder at kede sig med tiden. Så hvad kan du gøre?

Er intimiteten forsvundet, kan det være en god og sjov idé at ’genopdage’ hinanden. Prøv nye former for sex. Mangler du også spænding i dit hverdagsliv? Så kan sex i det fri være en god måde, at spice både parforholdet og hverdagen op med. Du giver din partner kærlighed, og får samtidig adrenalin i kroppen.

Sex i det fri

Sex i det fri kan være et spændende element, i dig og din partners forhold. Eksperimenterende og varierende sex er godt og sundt for parforholdet. Så hvordan skal i gøre?

I kan vælge at køre solo, eller at gå ind i grupper af sex i det fri. Vælger i at gør det alene, kan i aftale at tage i skoven en eftermiddag efter arbejde, og nyde hinanden under åben himmel. På den måde kan i gå og glæde jer, til jeres frække date hele dagen. Send gerne frække beskeder inden, og hvis din partner, at du glæder dig til at se ham hende.

Man kan også vælge at teame op med andre par eller enkeltpersoner, til sex i det fri. Der findes en del forums, hvor man kan søge hvilken slags sex man vil have. Aftal fx med en gruppe mennesker, at mødes ved en rasteplads. Inden da kan i evt. aftale nogle regler, såsom hvilken slags sex i vil have osv. Læs mere om det her.

Reducer stress og optimer dit liv

Er det svært at finde tid og lyst til sex med kæresten i den travle hverdag, kan dette også skyldes stress. Er du stresset, så mindskes sexlysten automatisk, da man kroppen ikke kan fokusere på for mange ting ad gangen.

Heldigvis er der råd for stress! Et godt råd er, at indføre meditation i dit liv på daglig basis. Mediter fx 10 minutter morgen og aften. Meditation afslapper kroppen og hjernen, og gør at du kan indtage flere indtryk uden at blive overstimuleret.

Du kan også vælge at begynde at dyrke motion. Motion reducerer stress effektivt, og jo oftere jo bedre. Det er samtidig en god idé, at holde styr på, om man får ordentlig søvn. Får du ikke ordentlig søvn falder dit overskud i hverdagen, og man kommer til at negligere sin partner.

Hold fast – det betaler sig

Det kan være svært at skabe nye vaner i hverdagen, og man kommer helt sikkert til at kæmpe for, at holde dem. Husk at tænk på, hvor vigtig din kæreste er for dig, og hvor gerne du vil have jeres sunde sexliv op at køre. Hold fast ved de nye vaner – jeres sunde, nye sexliv vil helt sikkert være det værd.

Prøv nye, eksperimenterende ting i dit parforhold – såsom sex i det fri – og mærk lykken og velværet stige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *