Sørg for at prioritere det, som gør dig glad

Ønsker du en hverdag, hvor der er plads til dig, og måske i særdeleshed et lykkeligere dig, kræver det prioriteringer. Hvis du er mærket af en stresset hverdag, vil det smitte af på din omgangskreds. Og din familie.

Hvis du vil nå i mål med at blive en gladere udgave af dig selv, skal du først tage dig selv alvorligt. Derudover skal du mærke efter og gøre det, som du kan mærke føles rigtigt. Uanset om det er praktisk eller ej.

Stop sammenligningerne

I vores samfund har vi en tendens til hele tiden at sammenligne os med hinanden. Og det giver ingen mening, hvis vi tager i betragtning, at vi alle kommer med forskellige baggrunde.

Du kan overveje, om du ville være et gladere menneske, hvis du var denne person, du sammenligner dig med? Hvis du skulle afgive alt for at blive denne person. Det inkluderer både barndom, familie og opvækst. Husk denne fornemmelse, når du på et senere tidspunkt tager dig selv i at sammenligne dig med andre.

Sørg for nærhed og givende oplevelser

Nærhed er et af de elementer, som du ikke kan undvære. Nærhed kan komme i mange former, men oftest kommer det fra din familie eller din omgangskreds. Og sørg desuden for at have en omgangskreds, der er givende for dig.

Inspirerende oplevelser er med til at sætte fokus på livet. Uanset om det er at holde foredrag, male billeder eller arbejde med sygdomsramte børn. Hvis du ønsker at holde foredrag, kan du tage et præsentationsteknik kursus, som kan fremme dine evner.