Stress mindre over hverdagen og pengeforbruget

Vores verden og samfund er bygget op på en måde, der gør, at man oftest føler sig skyldig eller får dårlig samvittighed, når man ikke laver noget. Især hvis man ser andre, der knokler løs. Derfor kan du meget hurtigt komme ud for, at du giver dig selv alt for mange opgaver, og til sidst ender du med at stresse over alle de ting, du skal nå. Du har brug for ro og stilhed til hjernen og dit sind, så din krop også kan begynde at slappe af. Dog er det svært, når en af de mest stressende elementer i hverdagen er penge og pengeforbruget.

 

En af de store pengesluger

Tro det eller lad være, men din bil er faktisk en af det største pengesluger, du har som udgift. Den er dyr i første omgang, men hen ad vejen vil du lægge mærke til, at den her langt flere udgifter, end det umiddelbart virker til ved første øjekast. Derfor kan det være til din fordel, hvis du gik over til Flexleasing på bilen. Du betaler nemlig kun mellem 0,5% og 2% af registreringsafgiften hver måned. Måske har du hørt om flexleasing under begrebet finansiel leasing, da det også er et brugt navn for flexleasing.

Hvordan en lille ændring kan have stor betydning

Selvom det ikke virker som det store at flexlease en bil i stedet for at købe den, så kan det faktisk have en ret så stor betydning for dig i din hverdag, selv om ændringen virker lille. Det gør dit pengeforbrug lavere, og du vil ikke længere føle dig lige så stresset over dine penge, som du før har gjort. Penge er en spøjs sag, og selv om folk siger, at penge ikke kan gøre en lykkelig, så kan det stadig være mere behageligt at vide, at du har pengene, end at du ikke har særlig mange.