Sundhed er mere en blot grøntsager og motion

Ordet sundhed bliver ofte associeret til grøntsager, mad med få kalorier og en hel del motion. Men der er noget vigtigt, der bliver glemt i den association. Nemlig helbredet. Der er forskel på, hvornår din krop er sund på grund af mad, og hvornår den er sund på grund af helbred. De to går selvfølgelig også hånd i hånd, men der er et helt område indenfor sundhed, der ikke bliver dækket, hvis der kun bliver sagt grøntsager og motion. Nemlig helbredsområdet. Kroppens helbred har en stor del at sige indenfor sundhed.

Helbredet kan tage skade – men det kan også reddes

Kroppens helbred og den mad, du indtager, går hånd i hånd. Hvis du ikke passer på din krop og indtager for meget sukker eller andet skadeligt, så formindsker du din krops helbred. Det kan blandt andet resultere i hjertestop eller hjertesygdomme. Heldigvis er Danmark et land, hvor et menneskeliv er relativt nemt at redde.

Hvis du kommer ud for, at der er en person i nærheden, der falder om med hjertestop, så vil du finde ud af, hvor rart og praktisk det er at have en hjertestarter inden for rækkevidde.

Er du interesseret i at hjælpe andre, så kan du jo købe en philips hjertestarter og hænge den let tilgængeligt udenfor.

Grøntsager og motion tager dig et langt stykke af vejen

På trods af at sundhed ikke kun er grøntsager og motion, så er det alligevel en stor del af konceptet sundhed. Det er dog vigtigt, at du husker, at det ikke kun har indflydelse på din levestil, men også på dine levevilkår, dit helbred og din levetid. Kroppens helbred er utrolig vigtigt, du skal ikke tabe det, fordi du føler, at der er noget bedre, du kan gøre. Det er vigtigt, at du passer på dig selv, din krop og dit sind.