Sundhedsmæssige fordele ved at bruge ergonomiske kontorstole

Kontormedarbejdere arbejder i gennemsnittet 8 timer hver dag, hvor de næsten sider stille ved deres kontorstol. Dette kan have en langsigtet negativ effekt på kroppen og medføre til rygsmerter, dårlig kropsstilling og andre sundhedsproblemer. Dårlig ergonomi og forkert siddestilling kan resultere i utilfredse medarbejdere med flere sygedage.

Det er vigtigt at bruge penge på de rigtige kontorstole og investere i dine medarbejderes kropsholdning og generelle sundhed. Der vil bevare en positiv indstilling og reducere sygedagstal. Noget så simpelt som at skifte dine grundlæggende kontorstole ud med ergonomisk kontorstol kan være en lille investering, der vil betale sig mere end det dobbelte.

Så hvad er de primære sundhedsmæssige fordele ved at bruge ergonomiske kontorstole?

Reduktion af belastning på hofter

Ergonomiske stole giver mange fordele, herunder en reduktion af belastning på hofterne. Resultatet af at sidde i lange perioder er aldrig godt for dit helbred. 8 timers kontorjob kan forårsage nogle alvorlige skader på din krop på lang sigt. Smerter i lænden og hofterne er et af de mest almindelige problemer for kontormedarbejdere, og en af ​​de hyppigste årsager til langvarig sygemelding. Invester i ergonomiske kontorstole og styrk dine medarbejders sundhed og kropsholdning.

Bedre kropsholdning

Som nævnt ovenfor er kropsholdning utrolig vigtig for at bevare styrken og sundheden for din ryg og underkrop. Det er især vigtigt hvis du har et job som kræver, at du arbejder stationært i mange timer. Dårlig kropsholdning er ekstremt almindelig og er resultatet af de fleste langsigtede problemer, der opstår hos dem, der ikke passer på deres kropsholdning. Dårlig kropsholdning kan give problemer meget tidligt og vil fortsætte med at forårsage problemer med øgede konsekvenser som diskusprolaps og dårlig ryg, hvis de ikke bliver ordnet i tide. Ergonomiske stole er designet med kropsholdning i tankerne, da dette er nøglekomponenten til at undgå ubehag og langvarige problemer. Stolene er fuldstændig fleksible, så de kan justeres til din krop, og du bevarer din gode kropsholdning, mens du arbejder.

“Jeg har længe døjet med dårlig kropsholdning, og desværre endt med at sygemelde mig i flere måneder. Jeg fik konstateret mindre diskusprolaps i nakken og har fået behandling hos en fysioterapeut. Vi har efterfølgende investeret i ergonomiske kontorstole og det ærgrer mig rigtig meget at vi ikke gjorde det fra start. Jeg har en bedre siddestilling og mindre belastning af min nakke og ryg. Det giver mere overskud i fritiden og mere glæde på arbejde”

Fatih M. Tamer – Yarno.dk

CItat fra kunde som har investeret i ergonomiske kontorstole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *