Vær den bedste udgave af dig selv

Føler du dig lidt ekstra træt for tiden, eller mangler du motivation til at stå op og gå på arbejde engang imellem? Orker du ikke at træne så meget som du plejer? Vinterens mørke, kulde og regnfulde dage kan tage pusten fra de fleste, og det er ikke unormalt. Hvad der er unormalt er, hvis du har decideret svært ved at stå ud at sengen om morgenen, hver morgen. Og står du i den situation, så kan det være du bør tale med nogen om det.

For at være den bedste udgave af dig selv er du nødt til at pleje både dit fysiske og psykiske helbred. Måske har du en familie med mand og børn og glemmer derfor dine egne behov ind imellem. Men i hverdagens stress og jag er det vigtigt at stoppe op og spørge dig selv, om du egentlig har det godt. Hvis du fx har svært ved at sove om natten, oplever generelt træthed og manglende koncentration, så kan det altså være tegn på, at ikke alting er, som det burde være. Lider du af angst eller er du fx særligt sensitiv, så kan du drage fordel af at tale med en professionel psykolog. Måske har du været udsat for en hændelse, der har givet dig nogle ar på sjælden, og det kan nogle gange være svært at bearbejde et sådan traume alene. Hos Det Sunde Sind kan du få hjælp til at overkomme hvad end du går og bøvler med i din hverdag. Læs mere her, hvor du kan blive klogere på Posttraumatisk Stress-syndrom, hvad det er og hvordan du kommer ud på den anden side af det.

Meditation og mindfulness

Er du en af dem, der tror på, at meditation og mindfulness kan give dig øget livsglæde, så skal du læse med her. Det kan være du i forvejen allerede dyrker yoga, pilates eller andre former for træning, som styrker både krop og sind, men her får du altså et godt bud på en anden form for træning. Tai Chi er en kinesisk kampsport, der i dag primært udføres for netop at træne krop og sind. Denne form for træning består af lange sekvenser af bevægelser, som består af massevis af forskellige bevægelser, der er sat sammen til én lang, flydende bevægelse. Alle kan deltage, og hos LOF kan du få en gratis prøvetime for at se, om det kunne være noget for dig. Lær Tai Chi her og kom i fantastisk god form – både fysisk og mentalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *