Velomio.com – mere end bare en portal der sammenligner priser

Cykelsporten har fået en portal der sammenligner priser på cykelprodukter på nettet – ligesom hotellerne har Trivago. Portalen søger blandt hundrede tusinde cykelprodukter på nettet og viser ikke bare oversigten over priserne, men guider dig også til det rette valg af f.eks.cykel, hjelm, sko og alle andre cykelprodukter.

Sitet hedder Velomio.com og henter informationer fra 50 af de største danske og udenlandske online butikker med cykelgear.

”Der findes ikke en tilsvarende portal på markedet. Vi har samlet data og bygget sitet op helt fra scratch. Vi har udviklet en ny teknik, som vi har arbejdet med det sidste år,” forklarer Velomio.coms CEO Jesper Johannesen.

På nuværende tidspunkt samler portalen data fra 50 webbutikker og 30 fysiske butikker.

 

”I løbet af 2019 skal vi som minimum fordoble antallet af butikker på Velomio.com, forklarer Jesper Johannesen og fortsætter: ”Portalen skal internationaliseres og være den absolutte foretrukne søgemaskine for cykeludstyr i hele Europa. Det er målet for 2020”

Velomio.com finder den rigtige cykelhandler til dig

Det kan være svært for de fysiske butikker, som ofte bliver presset på prisen fra online butikker. På den nye portal vil både fysiske og online butikker blive kombineret.

”Fysiske butikker og online butikker har hver deres styrke. Derfor vil Velomio.com heller ikke kun vise brugerne et overblik over priser, men ydermere guide i valg af produkt og hvor nærmeste værksted findes, når cyklen skal repareres.!

”Måske er du på ferie og ved ikke hvor den nærmeste cykelhandler eller værksted befinder sig? Det kan du finde på Velomio.com. Det kan også være, at du mangler cykelsko her og nu, så kan Velomio.com vise dig den nærmeste forhandler af lige nøjagtig den pågældende cykelsko, du står og mangler. ”

Online cykelbutikker vs. fysiske cykelhandlere

Både de fysiske butikker og webshops skal vises på Velomio.com.

 

”Du har måske købt en dyr Specialized MTB cykel på en online butik. Cyklen skal en tur på værksted og hvor er det nu henne? På Velomio,com kan du finde nærmeste forhandler af lige præcis din cykel – uanset hvilke brand cyklen har. Du kan ydermere se forhandlerens åbningstider, hvorvidt der er værksted tilknyttet og om det er muligt at leje en cykel, mens din egen er på værksted, ” forklarer Jesper Johannesen.

 

”Butiksejere kan være nervøse for prissammenligningsportaler, men det skal de slet ikke. Fysiske butikkers priser er ikke altid tilgængelige online og derfor bliver priserne fra fysiske butikker kontra webshops ikke vist.”

”Der er mange fordele ved fysiske cykelbutikker og dem skal de slå på. De kan tilbyde vejledning i at finde de rigtige produkter her og nu. Ligeledes kan du i en fysisk butik prøve hjelm, cykelsko, cykeltøj og cykel, så du får den rigtige størrelse med dig hjem i første indkøb. Du sparer også fragten på dine cykelprodukter. Vi guider forbrugerne til den rette cykelhandler og sørger butikken selv for, at sikre et salg af cykelprodukter,”, smiler Jesper Johannesen.

 

Gennem 15 år har Jesper Johannesen beskæftiget sig med cykelsport og alt indenfor cykeludstyr. Han har selv stor erfaring med cykler, cykelsko, cykeltøj, hometrainer og alt hvad der findes af cykeludstyr. Han har i 15 år sørget for at alle cykel interesserede har kunnet læse om cykelprodukter og cykeludstyr på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk.

Han er ikke alene om Velomio,com og samarbejder derfor med Martin Lutken som er teknisk udvikler  og Ulrik Hermansen, som er konceptudvikleren med mange års erfaring med netop udvikling af produktsøgningsportaler.

 

 

I dag kan du finde mere end 250.000 cykelprodukter på Velomio.com. Alle cykelprodukter bliver delt ind i følgende kategorier: ”Beklædning”, ”Cykler” samt ”Komponenter og tilbehør”. På den måde findes der på nettet ikke et større udvalg samlet et sted.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *