Withings

Går du meget op i din vægt eller motion? Det kan være, at du ønsker at tabe dig, eller bare leve lidt sundere? Så skal du måske tage et kig på det nytænkende brand Withings. Her kan du finde alt fra aktivitetstracker, blodtryksmåler eller badevægt i den højeste kvalitet. Disse produkter er designet til let og enkelt at kunne hjælpe dig i din hverdag, og man har fokus på sundhed og velbehag. Hos Withings tænker man hele tiden i nye og innovative baner. Du kan nemt tracke din data, og om du gerne vil holde øje med din vægt eller dine fremskridt, så er det hele til rådighed på din smartphone – dette kræver ikke de store tekniske færdigheder. Alle produkter kan betjenes via én og samme app.

Withings er kendt verden over og deres produkter har vundet flere priser, blandt andet fordi de formår at holde brugeren til den plan, de har lagt og få dem i mål. Withings var de første til at lancere en badevægt med Wi-Fi, som kunne analysere kroppens sundhedstilstand på flere parametre. Du kan her se det store udvalg af produkter fra Withings.

 

Produkter til enhver smag

I Withings finer du revolutionerende produkter som f.eks. Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi. Her har du verdens mest avancerede badevægt, som måler alt fra fedtprocent, BMI, muskelmasse, knoglemasse samt hjerterytme og puls. Dette kan gøres ved hjælp af bioelektrisk impedansanalyse, som er en metode med 4 ledere til at bestemme hindringen af elektrisk strøm gennem kroppen. Vægten kan bruges af op til 8 personer og genkender selv brugeren, og så kan du nemt følge dine data via Health Mate appen.

Du er måske den aktive type, men du mangler det rigtige udstyr til at tracke din aktivitet i hverdagen, i fitness centret, i svømmehallen eller på løbeturen – så burde du tage et kig på Withings Steel HR Sport. Dette ur kan nemlig tracke over 30 forskellige aktiviteter, og så måler den både puls, søvn og hjerterytme. Den er vandtæt ned til 50 meter og har en indbygget GPS. Som om det ikke skulle være nok, så er den designet som et klassisk analog ur. Derved fungerer den til enhver lejlighed, hvad enten du skal i fitness centret eller til forretningsmøde, så er dette det perfekte ur.