En sund krop giver selvtillid   

Træning er sundt for både kroppen og sjælen. Intet er mere givende end at føle sig tilfreds med den person man er, at nå mål, at udvikle sig og have sund kontakt imellem kroppen og vores mange følelser.

Uanset om du er mand eller kvinde, er det essentielt, du holder dig sund – både fysisk og psykisk.

Motion er et must

De fleste ved godt, at man skal røre sig cirka 30 minutter dagligt. Vi ved også, at det er nødvendigt for at f.eks. tabe vægt eller opbygge gode vaner og få mere energi ind i dagligdagen.

Heldigvis findes der rigtig mange gode og sjove måder at motionerer på. Det foregår både i holdspil som fodbold, håndbold etc. samt i mere individuelle sportsgrene som tennis, badminton, gymnastik etc. Dertil er der alle motionscentrenes tilbud om træning, yoga, crossfit, spinning m.m., som træner kroppen, men både foregår med udelukkende individuelt fokus eller som holdaktivitet.

Uanset hvilken form for motion man er til, er det vigtigt at dyrke den. I starten ser man hurtigere gode resultater og derfor har man lettere ved at motivere sig i den periode, simpelthen fordi fremskridt kommer hurtigere. Det sker desværre ofte, at mange falder fra efter de første par måneder, hvilket er en stor skam, da motion som nævnt er vigtigt for både kroppen og sindet.

Derfor kan man f.eks. overveje, om man vil træne alene eller med en ven eller veninde for at føle sig mere motiveret til at komme afsted. F.eks. findes der en personlig træner i Valby, som specialiserer sig i buddy-træning. Her har man et fælles ansvar for at komme afsted, og det er typisk med til at skabe meget mere succes. Samtidig får man naturligvis glæde af den personlige træners indsigt i øvelser, kost, motivation etc.

Husk at pleje dig selv

Mange starter med at dyrke motion, fordi de gerne vil være pænere at se på og få en flot figur. Både for at gøre noget godt for sig selv, men nok også for at jagte de idealer, vi ser omkring os i dag.

Foruden at pleje kroppen, kan vi forkæle os selv på andre måder – f.eks. ved at besøge vores tandlæge i Taastrup, hvis vi alligevel er til buddy-træning i Valby. Her kan man få gjort tænderne flotte, men det er blot et eksempel på, at man gør flere gode ting for sig selv, da det alt sammen forstærker hinanden.

Andre eksempler kan være ved wellness, en ny frisure, at købe noget godt parfume etc. Vigtigst er det, at vi gør gode ting for os selv, da det er positivt for sindet og forstærker hele følelsen af selvtillid.