Forkæl din krop og din sjæl

Vi lever i en hektisk tid, hvor flere og flere bliver stressede. Stress er en kilde til mange helbredsproblemer, og det er vanskeligt for alvor at slippe af med stressen, hvis den først er kommet inden for døren. Uanset om du er stressramt eller ikke, så er det aldrig en dårlig idé at forkæle dig selv og værne om din dyrebare krop. Herunder vil du få idéer til, hvordan du kan forkæle dig selv. Du fortjener det!

Den salige rejse

At rejse er godt for sjælen, især hvis du vælger et rejsemål, som virkelig forkæler alle dine sanser og får roen til at sænke dig. Her er Costa Calida er udmærket bud. Lad solen varme dig fra inderst til yderst, mærk vinden, nyd duften af havet og smagen af et køligt glas hvidvin. Det er selvforkælelse på højt plan, og sådan en tur kan være en god kickstarter til et liv med mindre stress og mere overskud.

At give slip

Hvis du ønsker at bekæmpe stress, betyder det ofte, at du skal lære eller genlære at slappe helt af. Det er vanskeligt og kræver øvelse, men det kan godt lade sig gøre. For nogle hjælper det at sætte sig og meditere og på den måde opnå ro og fred i deres indre. For andre hjælper det at trave en lang tur i skoven eller langs vandet. Der er mange måder at finde ro på, og det er meget individuelt, hvad der virker for den enkelte. Der findes i dag flere gode apps med kropsscanninger og meditationsøvelser, som du kan downloade, hvis du vil prøve kræfter med det.

Det sunde legeme

En sund sjæl i et sundt legeme. Krop og sind hænger unægteligt sammen. Det betyder, at du må passe godt på din krop, hvis du ønsker at bekæmpe stress. Sørg for at spise rigeligt med nærende, økologisk mad, og undgå for meget forarbejdet mad. Tilbered din mad med kærlighed og omhu. Din krop vil takke dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *