Giv dine medarbejdere det bedste af det bedste med økologisk frugt

Har du som leder fundet ud af, at virksomhedens værdier hænger meget sammen med, hvordan medarbejderne yder? Sådan er det i hvert fald. For hvis de ansatte ikke føler sig værdsatte i virksomheden, har de heller ikke motivation til at yde deres allerbedste. Og det er selvfølgelig vigtigt for at have en virksomhed, der fungerer. Så man skal hver dag sørge for, at ens medarbejdere glæder sig til at komme på arbejde, er glade for at være der, og har den rette indstilling.

Sunde snacks giver bedre energi

Det faktum, at ens medarbejdere føler dig værdsatte, er der mange ting, der spiller ind over. Alligevel kan små ting i hverdagen være med til at gøre en forskel. Og hvorfor ikke vælge den sunde vej, så du giver dine medarbejdere de bedste vilkår for den sunde vej, der giver bedre energi? Det kan du med Økologisk FirmaFrugt. Du kan på den måde få leveret økologisk frisk frugt hver dag til arbejdspladsen, så dine medarbejdere har noget sundt og lækkert, de kan snacke af i løbet af en hård arbejdsdag. Man skal nogle gange give noget for at få noget igen. Og løn er ikke altid nok.

Hvorfor økologisk frugt?

Måske tænker du nu, at en frugtkurv lyder som en god idé. Men måske tænker du også samtidig, hvorfor den lige skal være økologisk. Er det virkelig nødvendigt? Og faktisk viser et studie fra Newcastle University i Englang, at økologisk frugt indeholder op til 69% mere af vigtige antioxidanter end almindelig frugt. Det betyder altså, at hvis du giver dine medarbejdere økologisk frugt på arbejdspladsen, får medarbejderne det der svarer til mere frugt end det, de egentlig får. Så med økologisk frugt giver du ikke bare dine medarbejdere frugt, men du giver dem det bedste af det bedste, der skal give dem mere energi på arbejdet.