Kom ud af dit alkoholmisbrug og genvind livsglæden

Har du en følelse af, at alkoholen har mere kontrol over dig, end du har over den? Eller er du pårørende til en, der har et problematisk forhold til alkohol? Hvis du kan svare ja til enten det ene eller det andet af de to spørgsmål, kan du overveje muligheden for Døgnbehandling, der kan være en vej ud af alkoholmisbruget. Et misbrug nedsætter nemlig livskvaliteten markant og går både ud over patienten selv samt de pårørende. Derfor handler det om hurtigst muligt at komme ud af misbruget og videre i livet.

 

Behandling i trygge rammer

Tanken om at starte et behandlingsforløb kan virke grænseoverskridende og ubehagelig. Derfor er der sørget for at skabe de bedst mulige rammer for patienten, så hele forløbet kan blive så trygt og overskueligt som overhovedet muligt. Dette sker blandt andet ved hjælp af diskretion og ved at bevare patientens anonymitet.

Døgnbehandlingen foregår på en herregård i nærheden af Århus med rigeligt plads og maksimalt 12 patienter. På den måde er der plads til, at hver patient og vedkommendes familie kan være i fokus og få en nærværende behandling.

 

Kompetente medarbejdere og omsorgspersoner

Hele 4 ud af 5 patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug, efter de har været i behandling. Dette er blandt andet muligt, fordi personalet på behandlingsstedet udgøres af specialuddannede og certificerede misbrugskonsulenter og misbrugsterapeuter samt service- og omsorgspersoner, der er fagligt uddannede, men som også selv er ædru alkoholikere. Derfor vil de have en god forståelse af misbruget og have de rette midler til at hjælpe patienten ud af det.

Der er naturligvis også læger på stedet, som kan sørge for, at afrusningen og behandlingen i det hele taget foregår efter de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har lagt ud.

 

Behandlingstilbud for patienter i hele landet

Selvom behandlingscenteret har beliggenhed i Århus, bliver der taget imod patienter fra hele landet. Uanset hvor i landet du befinder dig, vil du blive tilbudt en gratis afhentning til stedet, så geografiske forhold ikke kommer til at være en hindring for, at patienten får mulighed for at starte en behandling og komme ud af sit alkoholmisbrug.