Når det skal være rigtigt, er det Randers

Ja, du hørte helt rigtigt. Randers er nemlig det helt rigtige og intet mindre end perfekte sted. Det er én ting, der er helt sikkert. Ikke overbevist? Så er der ikke andet for, end at læse videre, og så er der garanti for overensstemmelse.

 

Det er ikke tilfældigt, at både ordet ’rigtigt’ og ’Randers’ starter med R. R for rigtigt og R for Randers.

Der er mange grunde til, at Randers er rigtigt og at ovenstående udsagn stemmer overens med virkeligheden. Her kommer nogle få af de mange pointer, skitseret og skåret ud i pap for dig.

 

1). Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Det er heller ikke tilfældigt, at ’beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ er en ofte brugt sætning. Den er nemlig ikke til at undervurdere, den kære beliggenhed. Randers har en fantastisk beliggenhed på danmarkskortet. Randers er nemlig placeret lige inden Aarhus med glimrende forbindelser opad i landet også. Det er derfor først og fremmest nemt at komme til og fra Randers. Placeringen gør også, at der er rige muligheder for butikkens ansatte at bosætte sig lidt rundt i landet, og ligeledes ikke nødvendigvis brug for, at hele mandskabet rykker rødderne op.

 

Det er nu, du skal slå ti! Så hvad venter du på?

2) Et butiksliv og en by i rivende udvikling. Randers drager fordel af nabobyen Aarhus, der smitter enormt meget af på den fantastiske udvikling man ser i Randers. Befolkningstilvækst og handel der kun går én vej- og det er op!

Det er altså nu, at du, I eller hvem i nu er, skal slå til og få butikslokaler i Randers! Tilmed får du tilbuddet ”Lej et pulterkammer som lagerplads”. Det er helt perfekt for butikken, der kun har brug for den centrale del af lageret tæt på butikken. Det er smart, det er effektivt og det er nytænkende, præcis i Randers’ ånd!