7 vilde metoder til at booste din selvtillid

Om du vil have lønforhøjelse, ny kæreste eller noget helt tredje, så hjælper det nærmest altid at få øget selvtillid. Du kan ikke styre, hvad andre gør, men du kan gøre alt dit for at møde verden med øget selvtillid.

Prøv derfor disse vilde metoder til at booste din selvtillid. Måske gør du allerede flere af dem.

1. Smil uanset dit humør.

Prøv i en måned at smil uanset hvordan du har det. Flere undersøgelser har vist, at vi bliver gladere, når vi smiler, også selvom vi ikke er glade.

2. Gør dig pæn hver dag.

Hvordan du ser pæn ud, er op til dig. Uanset hvordan det er, så prøv at gøre det på alle dage, også når du er derhjemme. F.eks. altid sæt dit hår. Køb noget lækkert American crew voks og brug det.

3. Nedskriv hvad du er glad for

Der er mange, der siger, at det er en god idé, hvis vi skriver, hvad vi er glade for i livet. Brug 5 minutter hver morgen på det.

4. Skriv dine mål ned

Det er godt at have nogle klare mål, som du kan gå efter. Når du har skrevet dine mål ned, er det en god idé at læse dem højt for dig selv hver dag.

5. Spørg dine venner, hvad de synes om dig

Gode venner er mange penge værd. Det samme er familie. Vi gør alt for at hjælpe vores venner og ordne deres problemer, men nogle gange er det rart at få ros. Dine venner og familie kender dig bedst, så de kommer ofte med ros, som passer bedst på dig.

6. Dyrk motion hver dag

Den næste måned skal du prøve at bevæge din krop hver eneste dag. Mange af os siger, at vi træner, men når vi skal være ærlige, er det over en uge siden, at vi sidst gjorde det. Fokusér på hvordan du har det efter træning, ikke før.

7. Prøv at tage kolde bade

Dette punkt virker kun for din selvtillid, fordi du viser overfor dig selv, at du har disciplin til at gøre noget,  som er ubehageligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *