Det får du ud af at motionere

Muligvis er du en af dem, som rigtig gerne vil motionere, men som har svært ved at komme i gang. For lettere at komme i gang kan det måske hjælpe dig at høre om alle fordelene, der er ved at motionere. Lyder det interessant så kan du læse med herunder.

 

Undskyldninger er der nok af

Du har nok sagt følgende lignende udsagn til dig selv før:

 

  • ”Jeg er træt efter lange arbejdsdage”
  • ”Jeg har ondt i ryggen”
  • ”Det er for tidskrævende at dyrke motion”

 

Men den går bare ikke. Faktisk kan motion hjælpe dig i forhold til disse udsagn. Du kan blive mere frisk og altså få mere energi, netop hvis du træner efter arbejde. Du kan styrke din ryg ved at motionere, og du behøver ikke at træne længe for at få noget ud af det. Altså er disse undskyldninger ikke tilstrækkelige i forhold til ikke at dyrke motion. Tværtimod. Derudover kan motion også være en fordel, hvis man ønsker at komme væk fra den travle hverdag for en kort stund. Find eventuelt inspiration til motion og løbeturene via nyheder Aarhus.

 

Fordele ved at dyrke motion

Som nævnt er en af de vigtige fordele, at du vil opleve mere energi og overskud, hvis du motionerer. Energien vil kun blive større og større, jo mere du træner. Der er desuden ikke en bedre følelse, end når du har motioneret, hvor man kan føle sig helt uovervindelig. En nærmest berusende følelse, som man kan blive helt afhængig af. På længere sigt vil du opleve mere overskud i hverdagen. På den måde kan du få meget mere ud af dagene og livet.

 

Dit humør vil også blive bedre, hvis du motionerer. Din krop får en mere positiv energi, som også vil give dig et bedre humør. Ved at dyrke motion kobler dit hoved fra, som er særdeles sundt efter en lang arbejdsdag fyldt med opgaver. Ifølge forskning viser det sig desuden, at motion kan være med til at forebygge depression. Det skyldes en række forskellige faktorer, såsom at hjernen påvirkes positivt af motion. Og særligt udendørs motion med solen i øjnene giver dig D-vitamin, som er godt for humøret samt at opbygge et solidt immunforsvar. Dertil er motion effektivt i forhold til din krops sundhed, og det kan forebygge fysiske sygedomme som diabetes og hjertekarsygdomme.

 

Motion i lokalområdet kan dog også være en god mulighed for at lære sin by bedre at kende. Find nyheder Aarhus og bliv klogere på hvor de gode løbe- og motionsmuligheder er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *