Du kan få behandlet din angst i København

Angst er naturligt i små mængder. Det er noget, naturen har lært os for at overleve. Når faren opstår, hjælper angsten os med at overleve. Det er også naturligt at være bange for nogle ting. Det er der ingen grund til at behandle. Den angst, du skal overveje at behandle, er den, der varer mere end et øjeblik og omhandler mere end farlige situationer. Den kan blive behandlet gennem angst behandling i København. Du oplever den angst som noget, der hindrer dig i hverdagen. Du er bange. Men det er svært at sætte ord på, hvad det helt præcist er, der gør dig bange. Du oplever måske panikanfald. Det kan også være, du oplever det som noget andet. Nogle af de ting, der kendetegner angst er:

  • At dit hjerte hamrer afsted
  • Dine hænder er svedige, og du dig nervøs
  • Din mave slår knuder og det trykker for dit bryst
  • Du føler dig tom eller følelseskold
  • Du oplever usikkerhed og usikker
  • Du tror ikke, du kan klare den udfordring, du står over for

Nogle tilfælde føler du dig måske endda livstruet og er meget bange. Når du når det punkt, er det invaliderende for din hverdag. Mindre kan også gøre det. Angst er svært at sætte ord på, og det er også en svær beslutning at gøre noget ved det. Det kan dog betyde alverden for din livsglæde, at du får angst behandling i København.

Angsten bliver behandlet af en kompetent psykoterapeut

Psykoterapeuten hjælper dig med at finde hoved og hale i den frygt, angsten giver dig. Angst kan både stamme fra tanker, som giver mening for din situation og tanker, som ikke gør. Det hele foregår gennem samtale, når du skal have angst behandling i København. Psykoterapeuten tager udgangspunkt i de følelser, du sætter ord på. Ordene hjælper psykoterapeuten dig med at gøre klare, så han ved, hvilken retning behandlingen skal gå.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *