Forkæl og markedsfør på en og samme tid

At forkæle sine medarbejdere, samarbejdspartnere og potentielle kunder samt at markedsføre sin virksomhed er begge to ting noget, som anses for at være virkelig positivt i en virksomhed. Det er vigtigt, at man nogle gange husker at forkæle sine medarbejdere, samarbejdspartnere og potentielle kunder så de hele tiden føler, at de bliver set. Ligeledes er det også vigtigt at markedsføre sin virksomhed, så man sikrer at skabe vækst i forretningen og holde sig konkurrencedygtig. Og faktisk, så kan disse to ting, forkælelse af medarbejderne, samarbejdspartnere og potentielle kunder samt markedsføring af virksomheden, gøres på en gang med konceptet logo slik.

 

Hvorfor gøre brug af slik med logo

Slik med logo er en god ide, hvis du eksempelvis står til en konference og gerne ville dele noget ud til potentielle kunder, som løbende kommer forbi, for at se hvad din virksomhed har at byde på. Der er særligt to grunde til, at det er en god ide:

  1. Den søde tand

Mange menneske kan godt lide at få lidt til den søde tand, og det behov må man sige, at slik er god til at opfylde.

  1. Markedsføring

Du kunne sagtens, hvis du eksempelvis stod til en konference, stille en skål med bolcher op, men det ville have en meget større effekt, hvis det var slik med logo, da dit firmas logo dermed ville blive set af mange mennesker og i mange sammenhænge.

 

Sæt eventuelt et motto i logoet

Hvis du ikke er overbevist om, at det ville have den store effekt at investere i slik med logo, kunne du prøve at indsætte et motto for din virksomhed på jeres logo. Dermed ville der udover et flot grafisk logo også være nogle ord, som siger noget om jeres virksomhed på slikpapiret. Dette ville højst sandsynligt gøre, at jeres virksomhed bliver ”printet” bedre fast på de potentielles kunders hjerne.