botox

Foryng din hud gennem Derma Lab

Udseendet betyder mere for os end aldrig før. Vi bliver hver dag bombarderet med skønhedsidealer, der vidner om, at det er muligt at bevare huden ung og elastisk, selvom vi bliver ældre. Men det er sjældent at de flotte resultater blot skyldes gode gener. Det kræver både motion, sund kost, gode fugtgivende cremer og serummer – og af og til også lidt ekstra hjælp ud over det. Restylane og Botox er nogle af de midler, som flittigt bliver brugt i dag til at mindske rynker og få huden til at fremstå mere glat og ungdommelig. Det er ikke længere kun superstjerner der har adgang til mirakelkurene. Hos Dermatology Lab Illum kan du også være med.

Restylane giver fylde til din hud

Restylane er et produkt, som også går under betegnelsen filler. Filler bruges, som navnet antyder, til at fylde huden ud. Rynker og slap hud vil dermed glattes ud og resultatet er et yngre udseende. Produktet bruges ved at det bliver injiceret i huden ved hjælp af en kanyle. Behandlingen udføres af professionelle, som har helt styr på, hvor henne at produktet skal sprøjtes ind og hvor stor en mængde man har brug for. Hos Derma Lab vil man derfor være i trygge hænder.

Botox udglatter og mindsker rynker

Et andet meget populært produkt til at forynge ens hud, er Botox. Behandling med Botox kan fås mange steder, blandt andet hos Dermatology Lab Illum. Botox bliver ligesom Restylane sprøjtet ind der, hvor man oplever uønskede rynker og fine linjer. Men hvor Restylane bliver sprøjtet ind i selve huden, bliver Botox sprøjtet ind i de små muskler under huden. Botox er et giftstof, som går ind og blokerer for nervesignalerne i musklerne. Det gør at man ikke længere kan trække musklerne sammen og fremkalde rynkerne. Resultatet er dermed en glat hud, der ikke bliver rynket.

Se ud som du føler dig

Før i tiden var brug af fillers og Botox et tabubelagt emne, som man helst ikke talte højt om. I dag er det dog blevet langt mere almindeligt at gå op i sit udseende og gøre noget ved de små skønhedsfejl, som man ikke bryder sig om. Det er okay at fremme de gode sider. Hvorfor ikke se ud som den alder man føler, at man er indeni? Glem alt om fordomme og kast dig ud i en behandling, der vil få din hud til at stråle mange år endnu. Uanset om man er mest til Botox eller Restylane, så tilbydes begge behandler hos Dermatology Lab Illum.

Få de gode råd og vejledning hos Derma Lab

Hvis Botox og Restylane er nyt for dig så husk altid at spørge dig frem og få vejledning hos en professionel behandler som for eksempel Dermatology Lab i Illum. Så er du sikker på at opnå det resultat, som passer til dig og din hud – og din pengepung. Der kan være forskel i prisen på behandlinger, ligesom der også kan være forskel på, hvor lang tid der skal gå mellem opfølgende behandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *