Går du rundt med en iværksætterdrøm i maven så kan et efterskoleophold måske være løsningen

Er du en af de mange, der går rundt og drømmer om at starte din egen virksomhed eller forretning, og søger du ambitiøse fællesskaber, der giver dig den grundlæggende erfaring? Så prøv en efterskole med fokus på iværksætteri – det har mange fordele.

 

Derfor er det vigtigt at være international

I en verden som vores er det enormt vigtigt at kunne række ud til så mange som muligt så hurtigt som muligt. Dette gælder ikke bare lokalt – men også internationalt er det vigtigt at kunne arbejde effektivt. Grænserne flyder mere og mere sammen, og det afspejler sig i forretningsverdenen. Her er der enormt mange muligheder for at opnå succes – det kræver blot den rette mængde læring. Det er der mange muligheder for i dag, men ikke desto mindre kan det være svært at navigere i.

 

Efterskole med fokus på fremtidens entreprenører

Odsherreds Efterskole er en Efterskole på Sjælland, der er indehaver af et globalt fokus. Her bliver der sørget for, at eleverne gennem erfaring får de rette muligheder for at udvikle sig – både i karrieren og personlighedsmæssigt.

 

Odsherreds Efterskole anerkender samtidig entreprenørernes stadig store rolle i samfundets udvikling, og man kan af samme årsag kalde den en Iværksætter efterskole. På linjen, der kaldes OE business, får eleverne mulighed for faglig fordybelse gennem ture til udlandet med fokus på handel og oplevelser. På den måde bliver eleverne rustet til den virkelige verden, der både er travl, hurtig og fremadgående.

 

Efterskole – en oplagt mulighed

Det er en almen kendsgerning, at efterskoler kan give én et blidt skub fremad, så man udvikler sig. Man får nye venner, man lærer at være åben, og man får bedre tiltro til egne kompetencer – så hvorfor ikke kombinere disse fantastiske egenskaber med mulighed for at skabe en grobund for en lærerig og spændende karriere?