GØR ET UVENTET DØDSFALD LIDT LETTERE MED DEN RIGTIGE BEDEMAND 

Når man er pårørende, kan det være svært at skulle stå alene med en begravelse, når man samtidig står i den uvante situation at have mistet et elsket familiemedlem. Det er her en bedemand kommer ind i billedet. En bedemand kan nemlig hjælpe med alt fra stort til småt og forstår den situation, du som sørgende befinder dig i. 

Bedemænd findes der jo nok af, specielt når vi taler om at finde en bedemand i Aarhus, men det handler jo om at vælge den rigtige. Den rigtige bedemand kan nemlig gøre livet en hel del lettere for dig og resten af din familie i en sorgens tid.  

En bedemand kan hjælpe så meget eller så lidt, du ønsker 

En bedemand kan hjælpe med alle de praktiske opgaver og har et solidt overblik, som man som pårørende måske mangler i en sådan situation. En bedemand kan altså overtage alt fra udvalg af kiste, urne og gravsten til planlægning af begravelse eller bisættelse. Du har som pårørende dog til enhver tid mulighed for at overtage de opgaver, som du selv gerne vil stå for. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker at begravelsen skal finde sted i en bestemt kirke eller at en bestemt præst skal foretage ceremonien.  

En bedemand tilbyder begravelsesrådgivning 

En bedemand kan informere dig om alle dine muligheder i forbindelse med et dødsfald. Skal du vælge en begravelse eller en bisættelse? Eller skal den afdødes aske måske spredes til havs? Skal forløbet foregå i en kirke eller andetsteds?  

Det er en bedemands vigtigste opgave, at sørge for at hele forløbet op til og inklusive begravelsen eller bisættelsen foregår efter de pårørendes og den afdødes ønsker. Bedemanden har dermed til opgave at lytte til dig og skabe de rammer, som passer perfekt til dig og din familie, så I kan få et sagt et mindeværdigt sidste farvel til den afdøde.  

En bedemand har erfaring med sørgende 

En bedemand ved, hvordan man håndterer sørgende. Bedemanden udviser respekt, ro og tålmodighed for at gøre forløbet så smertefrit som muligt for dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *