Tag på cider- og øl tour i naturparadiset England

Hvis du vil på en anderledes ferie, hvor der skal være plads til at komme ned i gear og hvis du er vild med den gærede æbledrik, der stammer fra vores britiske naboer, og spændende og anderledes øltyper, så er en cider og øl tour rundt i England lige noget for dig. Her får du et par fif til, hvorfor du skal tage på cider og øl tour i det engelske, og hvad du bør opleve, når du er der.

 

Smag på drikkevarerne og bliv vist rundt på Storbritanniens ældste bryggeri

Det ældste bryggeri i Storbritannien, Shepherd Neame Brewery, ligger i den historiske del af distriktet Kent. Her er der blevet brygget drikkevarer siden 1698, og udover at brygge udsøgte ciders og øl, laver de også rundvisninger og smagsprøvninger. Undervejs forklarer de om bryggeprocesserne og forskellene på drikkevarerne, og hvis du har lyst, kan du få en aftentur efterfulgt af en udsøgt aftensmad, der er tilpasset de lokale øl, så din ferie også byder på hygge og lækkert mad.

 

Oplev et bryggeri, der brygger på søvand

I distriktet Lake District findes et bryggeri, som udelukkende brygger på søvand fra de nærtliggende søer. Det betyder, at alle deres drikkevarer indeholder søvand, som er trukket fra bryggeriets egen brønd. De specielle ales og bitters kan smages i bryggeriets bar efter en rundvisning.

Se de smukke søer nær de højeste bjerge i England

I førnævnte distrikt findes en overflod af smukke søer i frodige landskaber. Søerne er omgivet af nogle af Englands højeste bjerge, og et besøg bør indeholde en eller flere overnatninger i en af de små, hyggelige huse nær søerne. Rundt om søerne findes tidsløse heder, der får tankerne tilbage til ældre tider, hvor ingen havde travlt eller stressede. Det er et godt sted at gøre holdt, hvis du er på cider og øl tour rundt i landet, og samtidig gerne vil opleve den smukke, engelske natur.

 

Besøg en af de mange æbleplantager

Cider er for det meste brygget på æbler, og siden der bliver drukket en del æblecider i England, findes der også en hel del æbleplantager. Mange af dem er åbne for besøgende, så du kan få en rundtur og høre mere om æblets historie fra blomst til frugt, mens du bliver vist rundt på de kæmpestore arealer, hvor mange forskellige æblearter gror side om side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *