Hypnose som hjælp til problemerne

Mange mennesker oplever, at have en dårlig vane, nogle uhensigtsmæssige tanker eller adfærdsmønstre, eller et andet problem, som ikke lige er til at få løst af sig selv. Hvad enten disse problemer kan bestå i, at man er plaget af eksamensangst, har søvnproblemer eller flyskræk, eller forsøger sig med et rygestop, kan dette være vanskeligt at opleve i sin hverdag, samt uoverskueligt at tackle på egen hånd – ofte har man brug for hjælp til, at få løst disse problemer.

Overvind dine vanskeligheder og få større livskvalitet

En måde at få hjælp til problemerne på, for eksempel til rygestoppet, den daglige stress i hverdagen, jalousien i parforholdet eller præstationsangsten på jobbet, kan være ved at forsøge sig med hypnose. Ved hypnose kan du få hjælp til at ændre de vante følelsesmønstre, som du har fået opbygget gennem tiden, ved at dine bevidste og/eller ubevidste erfaringer bliver ændret til det bedre. I behandling med hypnose påvirker hypnotisøren de ressourcer du har, men grundlæggende er det faktisk dig selv, der forebygger problemerne og helbreder dig selv.

Hypnose mod stress

En vigtig grund til at folk kommer i hypnosebehandling, er ofte håndtering af stress, og ofte spiller stress ind som en vigtig faktor i folks problemer med søvnløshed, vægttab eller rygestop. For at hjælpe med at forstå sin stress, samt undgå at udvikle et højt stressniveau, kan Skinhypnose bruge mange forskellige terapeutiske metoder i hypnosebehandlingen, som for eksempel undervisning i afslapningsøvelser og -teknikker, så man kan lære at dæmpe sine stressreflekser.

Hypnose i København

Der er mange muligheder for hypnose rundt omkring i Danmark, hvor man kan modtage hjælp til at tackle sine vanskeligheder – blandt andet hos Skinhypnose i København. Her kan du læse mere om Hypnose København. Skinhypnose har klinikker i hele landet, både Sjælland, Fyn og Jylland, som alle arbejder med de samme teknikker og metoder, i forhold til at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *