Sex er sundt for mænd

Sex er en naturlig del af tilværelsen. Det er en dejlig ting at have. Man skal ikke sige to gange til mænd, at de skal have mere sex, da det er en utroligt fantastisk ting. Det er meget nydelse forbundet med sex. Det er derfor vi har det. Men en ting, som du nok ikke vidste er, at sex har nogle meget gode helbredsmæssige virkninger for dig som mand. Det er nogle sundhedsmæssige fordele ved at have sex. I denne artikel finder du nogle gode grunde til at dyrke mere sex, for at få et bedre helbred som mand.

Øget produktion af det mandlige kønshormon

Når man har sex, så øger man produktionen af testosteron. Testosteron er med til at regulere dit humør og din lyst til sex, derudover også din frugtbarhed. Testosteron styrker også dine knogler og muskler, hvorfor det er godt at have højt niveau af testosteron som mand. Derfor er det godt at dyrke meget sex. Hvis man ikke høje nok niveauer af det mandlige hormon, så har man som regel også nedsat sexlyst, mere udsat for at få en depression, mere træthed, hvorfor det er rigtig godt at have sex ofte.

Sex forebygger kræft

Der er mange ting, som du nok ikke lige ville tro om sex, men mange forskellige studier viser faktisk, at sex kan være med til at nedsætte risikoen for prostatakræft med 30%. Studierne viser en sammenhæng mellem regelmæssig udløsning og nedsat risiko for kræft. Det er også lige meget, om det er under onani eller under sex. Nu har du ingen undskyldning for ikke at give dig selv en hjælpende hånd eller erhverve dig en Fleshlight. Det er et rør, lavet af gummi, med en indgang, som ligner en skedeåbning. Ha’ mere sex og mindre kræft!

Immunsystemet har også godt af mere sex

Forskere ved et universitet i USA har påvist, at sex har en direkte effekt på nogle antigener i kroppen, som bekæmper infektioner. Så til næste vinter, hvis du ikke har lyst til at rende rundt med en slem forkølelse, så ha’ mere sex. Du kan også med fordel bruge en Fleshlight. Så ha’ mere sex og opbyg dit eget immunforsvar. Det er altså en god grund til at have meget mere sex.

Det gavner jeres forhold

I øjeblikket inden du får orgasme udløser kroppen endorfiner eller nydelsesstoffer, som man også kan kalde for ”kærlighedsstoffer”. Det øger det med fem gange dets normale niveau. Disse virker på hjernen og giver øget intimitet, hvorfor det kan styrke forholdet at have mere sex. Det er med til at opbygge tillid mellem dig og din partner.

Derudover så gavner det også din søvn. Man sover bedre efter udløsning. Man bruger også musklerne og kroppen generelt til at have sex. Derfor kan man være udmattet og falde lettere i søvn. Derudover så modvirker det også impotens. Nogle anbefaler at have udløsning tre gange om ugen. Du kan bruge fleshlight eller onanere med hånden, hvis du ikke har en partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *