Skridt for skridt – Vejen til en smukkere hud

Vejen til en smuk hud kan være lang og fuldt med stort besvær. Hud er en svær sag at bliver klog på, men ikke desto mindre bliver vi klogere og klogere dag for dag. Bumser og akne er en helt almindelig hudsygdom, faktisk er det så almindeligt så 80 procent af alle teenagere lider af bumser og uren hud.

Hvis du lider af bumser, uren hud og hudpleje er der en masse forskellige måder at håndtere det på. Kærlighud er et online site, der er oprettet for at give dig chancen for at få den sundeste og flotteste hud. Her findes du masser af myter, råd og guider, ligesom denne guide:

Guiden til smuk hud:

  • Spis fornuftigt

Du behøver ikke at spise helt vanvittigt sundt, men sundere kost giver altid sundere alternativer og en sundere krop. Der er dog en undtagelse, det er aldrig blevet fuldstændig bevist med forskning at usund kost giver bumser, men sunde grøntsager og vitaminer er bevist at være en af de bedste midler mod uvedkommende gæster såsom bumser og akne.

 

  • Træning er sundt men gør det fornuftigt

Træning er altid den rigtige vej at gå, og er noget af det sundeste i hele verden. Træning hjælper mod alle sygdomme, om de er om hud-, kræft, knoglesygdomme osv. Træning er simpelt men nok så nemt sagt SUNDT. Ved hudsygdomme er det dog anderledes, idet bumse og akne udbryd kan blive forøget, idet træning får det mandlige kønshormon testosteron til at stige og testosteron laver en forvirring med kroppen der kan skabe urenheder ved huden.

 

  • Rens din hud hver dag

Det er vigtigt at rense sin hud hver dag – Det er vigtigt, fordi der findes mange urenheder alle steder, og i løbet af dagen får man utroligt meget kontakt på sin hud. Det bedste man kan gøre, er at rense huden to gange i løbet af dagen for eksempel en gang om morgenen og en om aftenen. Det kan gøres med helt almindelig vand, men hvis man har problemer med bumser og urenheder er det bedste at bruge en face wash. Den renser huden optimalt og har vitaminer og midler i, som hjælper og lindrer huden.

Der findes en million guides og råd om bumser og uren hud ude på nettet. Desværre findes der også en masse myter, derfor skal man altid tage sine hensyn med henhold til det man læser. Det bedste råd herfra, tjek hjemmesiden igennem, se deres kilder og se om det ikke lyder for godt til at være sandt.