Vi skal have det godt

Er der en af dine nære, som på nuværende tidspunkt er på udkig efter et sted, hvor denne person kan have det godt og blive mødt på de præmisser, som der er behov for? Så kan det være, at I bør tage et kig på botilbuddet, Knagegården. Det er et botilbud for udviklingshæmmede, som I kan finde i Odense på Fyn.

Det handler om at finde frem til det rette sted

Det kan være svært at finde frem til det rette botilbud eller beskæftigelsestilbud for voksne udviklingshæmmede, når man står i en sådan situation. Man vil gerne finde frem til det bedste sted, således man kan være sikker på, at den enkelte kommer til at føle sig godt tilpas og tilgodeset.

Vi har nemlig alle ret til et godt liv, hvor vi føler os tilpasse og glade. Kun på den måde sørger vi nemlig også for, at vi får det bedste ud af det hele, og at vi udnytter de muligheder, som vi har. Og hvis en af vores nære skal til et nyt sted, skal der derfor tages mange beslutninger og gøres rigtig mange overvejelser, således man er sikker på, at man finder frem til det helt rette sted. Det er nemlig et område, som der bestemt ikke må fejles på hverken fra familiens eller de ansattes side af. Og derfor er der brug for en fornuftig tilgang.

Der skal tages hånd om den enkeltes behov

Og det er der i hvert fald rig mulighed for på Knagegården. Her bliver der taget hånd om den enkelte, således det sikres, at alle behov og individuelle livssituationer tilgodeses. For her handler det nemlig om at skabe det bedste liv!

De ansatte er professionelle, og du får derfor altid en faglig tilgang til den enkelte person. Og derfor er den anvendte tilgang også socialpædagogisk, relationspædagogisk og neuropædagogisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *