Forkæl dem omkring dig og bliv gladere

Det er meget givende at hjælpe og forkæle de personer, man har omkring sig. At se et smil titte frem på en, man holder af, er en fantastisk følelse, og man bliver faktisk gladere af det selv også. Det er en yderst tilfredsstillende følelse, og man styrker sit forhold gennem det. Det kan være store og små ting, billige og dyre – det er ikke prisen eller størrelsen, der afgør, om den anden person bliver glad. Blot det, at du har tænkt på din veninde, ven, kollega, mor, tante eller partner, er nok i sig selv. Så hvis du har et ønske om at forkæle dem omkring dig, kan du få nogle gode idéer i denne artikel.

 

Arranger en dag for jeres sind

Er det en veninde, søster, mor eller datter, du gerne vil forkæle lidt ekstra, kan du arrangere en mindfulness-dag. Her er det sindet, der er i fokus, og dette er særdeles befriende og dejligt at gøre sammen. Hop i noget behageligt tøj samt komfortable sko og find en lækker café eller restaurant, der serverer sund morgenmad eller brunch. Herefter kan I gå en lang tur i smukke omgivelser, hvor I virkelig får tid og mulighed for at snakke sammen. Snak om ambitioner, kampe, hvad der gør jer glade, udfordringer, og hvordan I egentlig har det. Når man går, kan man nemlig bedre komme i dybden i de forskellige emner, og dette vil uden tvivl bringe jer tættere sammen.

 

Giv en personlig gave – uden en anledning

Man giver altid gaver til dem, man holder af, når det er fødselsdag, jul, valentinsdag eller årsdag. Dette er selvfølgelig virkelig dejligt, og dette skal man bare blive ved med. Men hvad med at give en gave ”bare fordi”? En gave ud af det blå er ekstra speciel, fordi man ikke har en forventning om at modtage en gave. Især hvis du finder en personlig gave, vil det være helt perfekt. Du kan vælge at give gaven, når I ses, men du kan også gøre overraskelsen endnu større ved at sende pakken med posten. Dette vil uden tvivl gøre personen meget glad og overrasket, når han eller hun tømmer postkassen. Husk at beskytte pakken godt, så den ikke tager skade under forsendelsen. Dette kan du gøre med beskyttelse under indpakning af pakker.

 

Lav hjemmespa og forkæl hinanden

Det er de færreste, der ikke bryder sig om at blive nusset om samt pleje sig selv. Dette kan I gøre sammen gennem en hjemmespa. Tag fodbad og plej fødderne med en scrub og fed fodcreme, lav hårkur og ansigtsmasker, få lagt neglelak på både fingre og tæer eller farv bryn og vipper sammen. Der er mange muligheder i en hjemmespa, og det gælder blot om at forkæle hinanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *