Sådan holder du din psyke sund

I en meget travl hverdag der til tider er præget af, at der er for få timer i døgnet, er det en tendens, man hurtigt kan glemme sig selv. Det betyder, at man ikke tager sig af sig selv, forkæler sig selv og sørger for at få den ro, den afslapning og den nydelse, man også har behov for i en hverdag. Det betyder, at man begynder at prioritere de ting fra, der virkelig betyder noget for en såsom det sociale aspekt, og det er noget, der kan være med til at skade psyken markant. Vi har nemlig alle behov for menneskeligt nærvær og at snakke med andre folk. Vi skal føle et venskab, vi skal have det sjovt, og vi skal fornemme, at andre folk nyder at være i vores selskab.

 

Lad hverdagen ligge

Det handler således om at sørge for at prioritere de stunder, hvor man kan være sammen med sine venner. Når du for eksempel bliver inviteret med til en fest, skal du sørge for at gøre plads i din kalender, således du rent faktisk har tid til at være til stede til den fest. Du skal ikke være afhængig af din mobiltelefon, fordi du er nødt til at arbejde, eller være nødt til at gå tidligt fra festen, fordi du skal møde tidligt ind på arbejde dagen efter. Du skal således nyde den situation, du befinder i og lade hverdagen ligge for en stund.

 

Hav det sjovt med Stigegolf

For virkelig at kunne have det sjovt og blot koble fra kan det være, at du har behov for en hjælpende hånd. Er du inviteret til en fest, kan du for eksempel få den via et drukspil som Stigegolf. Det er et spil, mange kender helt tilbage fra barndommen, men ikke desto mindre kan det også bringe stor glæde hos voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *