Optimer din kondition med en StairMaster.

Det kan være svært, at finde den rigtige motionsform, som rigtig får pulsen op og køre. Og med Danmarks omskiftelige, og til tider ubarmhjertige vejr, er det ikke altid lige let at finde motivationen til en løbetur udenfor. Der er heldigvis mange måder, hvorpå du kan få sved på panden og pulsen i vejret, selvom træningen foregår indendørs. Hvis du er til intens konditionstræning med hurtige og effektive resultater, så er en StairMaster et musthave i dit hjem!

Hvad er en StairMaster?

En StairMaster er en cardio maskine, som øger din konditionstræning, samtidig med at du får trænet din styrke. Maskinen fungerer som en lille rulletrappe, med et roterende bånd af trappetrin, som man bestiger ved at gå på stedet. Hastigheden kan justeres, alt afhængig af, hvor intens en træning man ønsker.
 En StairMaster fokuserer på at styrke de store muskelgrupper i dine ben og bagdel. Den er derfor en effektiv motionsmaskine, hvis du gerne vil have tonet underkroppen.

Hvad er fordelen ved at benytte en StairMaster?

Hvis du har prøvet at besøge en ven eller veninde, som bor på 5. sal uden elevator, så ved du, at det at bestige trapper kan være enormt hårdt! Derfor er en rask gåtur på din StairMaster den optimale cardio træning, hvis du gerne vil forbedre din kondition gennem intens træning!

I modsætning til for eksempel løbetræning, er StairMasteren skånsom for led og knogler, da du bliver stabiliseret ved hvert enkelt trin. Derudover forbedrer du samtidig din balance når du bevæger dig op af trapperne.

Stairmasteren sætter også for alvor turbo på kalorieforbrændingen. Så hvis du ønsker, at se hurtige resultater, i forhold til vægttab, kan denne smarte rulletrappe blive din bedste ven!

Der findes et stort udvalg af kvalitets-StairMastere til eget hjemmebrug eller i et træningsrum. Find den bedste model til dig, og få et sundere liv med et skridt ad gangen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *